Šumadijski okrug: U Kragujevcu dva nova slučaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2020, 16:06

Šumadijski okrug: U Kragujevcu dva nova slučaja

U Šumadijskom okrugu, prema najnovijim podacima Instituta za javno zdravlje "Kraguj", registrovana su dva nova slučajeva pozitivnih na virus korona, i to oba iz Kragujevca.

Kako je saopštio direktor Instituta Dragan Vasiljević, u ostalim opštinama Šumadijskog okruga - Aranđelovcu, Topoli, Rači, Kniću, Batočini, Lapovu, nema novozaraženih.

Od početka epidemije, u Šumadijskom okrugu registrovano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ukupno 2.340 zaraženih virusom korona, od čega u Kragujevcu 1.812 i to do 16. maja 68, a od tada do danas 1.744.

U Aranđelovcu je registrovano ukupno 168, Topoli 83, Rači 53, Kniću 133, Batočini 75, Lapovu 16.

U kućnoj izolaciji na teritoriji tog okruga trenutno su 304 osobe, od čega u Kragujevcu 211, Aranđelovcu 35, Topoli 23, Rači četiri, Kniću 20, Batočini 11.

Prema podacima od jutros, u Kliničkom centru Kragujevac hospitalizovano je 36 osoba, od kojih su dve na respiratoru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.