ŽENEVA VUD NUDI NADU SVIM OBOLELIMA: U devedesetoj godini pobedila korona virus

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2020, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENEVA VUD NUDI NADU SVIM OBOLELIMA: U devedesetoj godini pobedila korona virus

Dok je bila bolesna tražila je supu od krompira, navodi njena unuka na Fejsbuku i dodaje da se sada svi šale, uključujuci i lekare i sestre da joj je to pomoglo i da zato traže čarobni recept.

Žena stara 90 godina iz Sijetla, pobedila je korona virus i tako postala simbol nade za hiljade zaraženih Amerikance pogotovo one starije, ali i mlione onih koji se plaše.

Ženeva Vud bila je zaražena virosom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korone sredinom ferbura kao i brojni žitelji centra za stare - od njih 132 više od šezdeset odsto se razbolelo a četvrtina je umrla. Bolest joj je potvrđena 6. marta.

Unuka Vudove, Kami Najdig, navodi da to i ne čudi jer je njena baka uvek bila borac i da je kroz bolničk staklo poručivala "pobediću bićete ponosni na mene".

Vud je imala petoro dece, 11 unučića, 12, praunučića i troje čukununučića i od njih je imala ogromnu ljubav, navodi unuka kao razlog oporavka i dodaje da veruje da će njena baka naredne nedelje izaći iz bolnice.

"Try your best to stay positive." 90-year-old great-great-grandmother Geneva Wood is recovering after contracting coronavirus. 🙏 pic.twitter.com/SH5IVj0UmM

— ExtraTV (@extratv) March 20, 2020

Pre nekoliko dana, Irna nacionalna agencija Irana javila je da je 180 kilometara od Teherana izlečena žena od 103 godine, britanski mediji su prisali o uspešnom lečenju bračnog para u Handžouu, on je bio kineski astronom i imao je 98 godina a ona 85.

Jedan od najstarih izlečenih ljudi u Kini je, prema pisanju italijanskih medija i biskup Nanjanga u penziji takođe star 98 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.