Voditeljka Dušica Jakovljević ima korona virus: Četiri dana pre testiranja bila kod Cece na proslavi

Izvor: Večernje novosti, 08.Jun.2020, 23:05

Voditeljka Dušica Jakovljević ima korona virus: Četiri dana pre testiranja bila kod Cece na proslavi

Ne znajući da je zaražena korona virusom, Dušica se kao takva normalno kretala među ljudima Voditeljka televizije "Pink" Dušica Jakovljević ima korona virus. Ona se najverovatnije zarazila na jednoj proslavi koja bila prošle nedelje. Ne znajući da je zaražena korona virusom, Dušica se kao takva normalno kretala među ljudima, družila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se, a onda se pojavila na privatnoj proslavi porodice Ražnatović koja organizovana 3. juna u njihovoj vili na Dedinju.Voditeljka je tom prilikom bila u kontaktu sa više desetina ljudi, sa mnogim gostima se izgrlila, izljubila, a pre svega sa domaćinima slavlja, Veljkom, Anastasijom.Podsetimo, odmah nakon saznanja da je voditeljka hitno primljena na Infektivnu kliniku pozvali smo je i upitali o zdravstvenom stanju, te da li je istina da se sumnja na korona virus, ali je rekla da ne želi da priča o svom zdravstvenom stanju i privatnom životu.Danas, 8. juna, kada je puštena sa Infektivne klinike na kućno lečenje, nije spominjala korona virus, već je istakla da prema savetu lekara treba da odmori nekoliko dana, te da se oseća dobro, te da nema razloga za brigu.Kao takva, Dušica je bila na spisku zvanica i jedna od gošći na proslavi povodom rođenja Željka Ražnatovića, sina Veljka i Bogdane Ražnatović, koja se održala u domu Cece Ražnatović u Beogradu.(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vredi svaki EVRO! Ceca izdvojila pozamašnu sumu novca za OVO!

Izvor: Scandal.rs, 09.Jun.2020, 17:52

Nakon što je u medijima odjeknula vest da je voditeljka televizije „Pink”, Dušica Jakovljević, primljena na Infektivnu kliniku u Beogradu, čitava estrada se uspaničila. POZITIVNA NA KORONA VIRUS? Dušica Jakovljević se 3.juna pojavila na privatnoj proslavi porodice Ražnatović, povodom rođenja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.