Izvor: Radio 021, 11.Avg.2020, 10:43

Vladika Kačavenda oboleo od korone, hitno prebačen u Beograd

Vasilije Kačavenda, umirovljeni episkop zvorničko-tuzlanski, pozitivan je na virus korona i usled zdravstvenih komplikacija upućen je na lečenje u Beograd.

Kako navode izvori portala Nova.rs, vladika Kačavenda je zbog zdravstvenih komplikacija morao da bude prebačen na lečenje u Beograd i zbog toga su mu sve ranije aktivnosti otkazane.

"On je sutra trebalo da ide sa episkopom Filaretom u Vršac, kako bi zajedno proslavili imendan vladike Nikanora", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << navodi izvor blizak episkopu Vasiliju Kačavendi.

Ranije je na virus korona pozitivan bio i patrijarhov vikar vladika Stefan Šarić i episkop kruševački David Perović, koji je vernike pozivao da u što većem broju posećuju hramove.

Autor: Nova.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

OGLASIO SE KAČAVENDA: Počeću da proklinjem one koji priželjkuju moju smrt! MISLE, EVO GA, KREPAĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020

Mediji su ranije danas preneli da je Kačavenda hitno prebačen u Beograd i da je u teškom stanju...Vasilije Kačavenda, umirovljeni episkop zvorničko-tuzlanski otkrio je da su neistiniti navodi da je hitno prebačen na lečenje u Beograd usled korona virusa, i poručio da će početi da proklinje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.