OGLASIO SE KAČAVENDA: Počeću da proklinjem one koji priželjkuju moju smrt! MISLE, EVO GA, KREPAĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 12:34

OGLASIO SE KAČAVENDA: Počeću da proklinjem one koji priželjkuju moju smrt! MISLE, EVO GA, KREPAĆE

Mediji su ranije danas preneli da je Kačavenda hitno prebačen u Beograd i da je u teškom stanju.

Vasilije Kačavenda, umirovljeni episkop zvorničko-tuzlanski otkrio je da su neistiniti navodi da je hitno prebačen na lečenje u Beograd usled korona virusa, i poručio da će početi da proklinje one koji priželjkuju njegovu smrt širenjem lažnih vesti.

- Hvala Bogu dobro se osećam, u dobrim sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rukama. Nemam nikakve komplikacije. Evo me u bolnici u Bijeljini. U tome je stvar, rade na totalnoj diskvalifikaciji mene, misle evo ga, krepaće. Eto to je! Priželjkuju moju smrt - kaže umirovljeni vladika.

Inače, Kačavenda je inače penzionisan 2012. godine zbog afera koje su ga dovodile u vezu čak i sa pedofilijom. On se od tada nalazi u manastiru Sveta Petka u Bijeljini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kako je Kačavenda?

Izvor: B92, 11.Avg.2020

Prvo su danas mediji objavili da je Vasilije Kačavenda u teškom stanju zbog koronavisa, a onda se on navodno oglasio. Uz pretnju proklinjanjem...Vest da je umirovljeni episkop zvorničko-tuzlanski Vasilije Kačavenda teško oboleo od koronavirusa odjeknula je danas u domaćim i regionalnim medijima...Navedeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.