Vekić: Laboratorije za korona virus i u Užicu, Šapcu, Zaječaru i Kruševcu

Izvor: Danas, 11.Avg.2020, 08:43

Vekić: Laboratorije za korona virus i u Užicu, Šapcu, Zaječaru i Kruševcu

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Berislav Vekić izjavio je danas da se ulažu napori da u narednom periodu bude otvorene još četiri laboratorije za testiranje na korona virus u Srbiji, kao i da se uključi što veći broj privatnih laboratorija, da bi se skratilo vreme čekanja rezultata.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Zaječar,   Kruševac

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vekić: U planu laboratorije u Užicu, Šapcu, Zaječaru i Kruševcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2020

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Berislav Vekić izjavio je danas da se ulažu napori da u narednom periodu bude otvorene još četiri laboratorije za testiranje na koronavirus u Srbiji, kao i da se uključi što veći broj privatnih laboratorija, da bi se skratilo vreme čekanja rezultata...Vekić...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srbija povećava kapacitete za testiranje na virus korona

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2020

BEOGRAD - Srbija će povećati kapacitete za testiranje na virus korona, a 27 privatnih laboratorija koje su dobile dozvolu za pi-si-ar (PCR) testove čekaju određene sertifikate da bi počele da rade, izjavio je danas državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Srbije Berislav Vekić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.