USVOJENE NOVE MERE PROTIV KORONA VIRUSA: Skraćeno radno vreme do 15. decembra, a evo ko prelazi na ONLAJN NASTAVU i do kada!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2020, 18:47

USVOJENE NOVE MERE PROTIV KORONA VIRUSA: Skraćeno radno vreme do 15. decembra, a evo ko prelazi na ONLAJN NASTAVU i do kada!

BEOGRAD - Vlada Srbije odlučila je danas da će se od 30. novembra do početka zimskog raspusta, 21. decembra, nastava za učenike od petog do osmog razreda osnovnih škola i za učenike srednjih škola izvoditi na daljinu, a da će se mera skraćenja radnog vremena produžiti do 15. decembra.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Onlajn nastava do 21. decembra, skraćeno radno vreme do 15. decembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2020

Vlada Srbije odlučila je danas da će se od 30. novembra do početka zimskog raspusta, 21. decembra, nastava za učenike od petog do osmog razreda osnovnih škola i za učenike srednjih škola izvoditi na daljinu, a da će se mera skraćenja radnog vremena produžiti do 15. decembra...Zimski raspust...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VLADA PRODUŽILA MERE ZA JOŠ 15 DANA Brojke su užasavajuće, a PIK TEK DOLAZI! Zabrane ostaju i za Novu godinu?

Izvor: Blic, 27.Nov.2020, 13:25

Vlada Srbije juče je i formalizovala odluku da se produži mera skraćenja radnog vremena do 18 časova restoranima, kafićima, barovima, klubovima, kladionicama i tržnim centrima, a prodavnicama i drugim maloprodajnim trgovinskim objektima do 21 čas. Iako je ova odluka bila oročena do 1. decembra,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.