Izvor: Blic, 27.Nov.2020, 13:25

VLADA PRODUŽILA MERE ZA JOŠ 15 DANA Brojke su užasavajuće, a PIK TEK DOLAZI! Zabrane ostaju i za Novu godinu?

Vlada Srbije juče je i formalizovala odluku da se produži mera skraćenja radnog vremena do 18 časova restoranima, kafićima, barovima, klubovima, kladionicama i tržnim centrima, a prodavnicama i drugim maloprodajnim trgovinskim objektima do 21 čas. Iako je ova odluka bila oročena do 1. decembra, ali će po svoj prilici ostati i duže na snazi, bar do 15. decembra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VLADA PRODUŽILA MERE ZA JOŠ 15 DANA: Pik tek dolazi, mere ostaju i za Novu godinu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020

Sve će naravno zavisiti od epidemiološke situacije, ali kako sada stoje stvari neko dramatično poboljšanje situacije nije baš izvesno...Vlada Srbije juče je i formalizovala odluku da se produži mera skraćenja radnog vremena do 18 časova restoranima, kafićima, barovima, klubovima, kladionicama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.