UPOZORENJE AMERIČKOG IMUNULOGA: Moguć skok broja obolelih od korone u SAD posle praznika! Ako ste putovali ostanite u karantinu

Izvor: Kurir, 30.Nov.2020, 09:16

UPOZORENJE AMERIČKOG IMUNULOGA: Moguć skok broja obolelih od korone u SAD posle praznika! Ako ste putovali ostanite u karantinu

SAD bi mogle da dožive "skok za skokom" obolelih od korona virusa, kako se ljudi vraćaju kućama nakon što su za vikend proslavili Dan zahvalnosti, ocenio je danas vodeći imunolog u SAD, Entoni Fauči.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Epidemiolog Fauči: Moguć ozbiljan rast broja novoobolelih posle proslave Dana zahvalnosti

Izvor: Danas, 30.Nov.2020

Glavni američki epidemiolog Entoni Fauči upozorio je da bi Sjedinjene Američke Države mogle da zabeleže ozbiljan rast u broju novoobolelih od korona virusa, posle proslave praznika Dana zahvalnosti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.