U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji 17 novoobolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2020, 12:58

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji 17 novoobolelih

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u poslednja 24 sata registrovano je 17 novoobolelih od korona virusa, a testiran je 61 uzorak, saopšteno je iz Kriznog štaba u Severnoj Mitrovici.

Novozaraženi su iz Severne Mitrovice (5), Zvečana (2), Gnjilana (1), Kosovske Kamenice (6) i Gračanice (3).

Precizira se da je u poslednja 24 sata izlečeno sedam osoba, pa je ukupan broj izlečenih od početka epidemije porastao na 964.

Trenutno je u sredinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa srpskom većinom na Kosovu 70 aktivnih slučajeva, prenosi Kosovo onlajn.

U Kliničko bolničkom centru u Severnoj Mitrovici na lečenju se nalazi jedan pacijent, dok se 41 osoba nalazi u samoizolaciji.

Do sada je u srpskim sredinama na KiM registrovano ukupno 1.072 osobe koje su obolele od kovid-19, a testirano je ukupno 5.608 osoba.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.