Izvor: JUGpress.com, 20.Okt.2020, 17:09

Jedna osoba pozitivna u Leskovcu

LESKOVAC

U poslednja 24 sata stiglo je  30 za Jablanički okrug i za grad Leskovac 19, rezultata iz laboratorije “Vatreno oko Nis” i “Institut za javno zdravlje Nis”, jedan rezultat je sa pozitivnim nalazom.

Trenutno se čeka iz laboratorije “Vatreno oko” Nis   29 rezultata za osobe koja su uzorkovana u ZZJZ Leskovac, Opstoj bolnici Leskovac i Domovima zdravlja Jablanickog okruga u prethodnim danima.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu u poslednja 24 sata jedan novozaraženi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2020

Na teritoriji Jablaničkog okruga u poslednja 24 sata registrovan je jedan novi slučaj zaraze virusom korona...U Zavodu za javno zdravlje Leskovac kažu da je iz laboratorije "Vatreno oko" i sa Instituta za javno zdravlje u Nišu u poslednja 24 sata stiglo 30 rezultata, od čega za grad Leskovac 19...Kako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.