U Pčinjskom okrugu još 96 zaraženih kovidom 19

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2021, 10:17

U Pčinjskom okrugu još 96 zaraženih kovidom 19

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirano je 296 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga, od kojih je 96 zaraženo korona virusom.

Od tog broja, 56 je iz Vranja, navedeno je danas na sajtu tog grada.

Iz Vladičinog Hana je 20 novoobolelih, 15 je iz Surdulice i pet iz Trgovišta, dok u ostalim opštinama Pčinjskog okruga u protekla 24 sata nije bilo novozaraženih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kovidom 19.

U kovid ambulanti ATD je juče obavljeno 200 pregleda, od kojih 94 prva, a urađena su tri PCR i 112 antigenskih testova, od kojih su 43 bila pozitivna na korona virus.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovano je 114 pacijenata, svi pozitivni na korona virus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku 62 pacijenata.

Na bolničko lečenje primljeno je sedam, a otpušteno troje pacijenta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U danu za nama u okrugu 96 novoobolelih od koronavirusa

Izvor: OkRadio.rs, 25.Okt.2021

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirano je 296 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da je 96 zaraženo koronavirusom. Od ovog broja 56 je iz Vranja, 20 iz Vladičinog Hana, 15 iz Surdulice i 5 iz Trgovišta. U ostalim opštinama...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.