U Novom Pazaru i Tutinu 86 novih slučajeva infekcije korona virusom

Izvor: SandzakPress.net, 23.Jun.2020, 13:34

U Novom Pazaru i Tutinu 86 novih slučajeva infekcije korona virusom

Zavod za javno zdravlje u Novom Pazaru saopštio je da je u prethodna dva dana kod 86 osoba iz tog grada i Tutina potvrđeno prisustvo korona virusa. Ukupan broj inficiranih u Novom Pazaru sada je 309, dok ih je u Tutinu 89, a tokom prethodna dva dana ukupno je testirano 245 osoba. Najveći porast broja novih slučajeva od početka epidemije zabležen je u nedelju – 52, dok su juče u Novom Pazaru potvrđena 24 nova slučaja. U Tutinu u nedjelju nije bilo novooboljelih, dok je u ponedjeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << virus registrovan kod 10 žitelja te opštine. Opšta bolnica u Novom Pazaru ne saopštava informacije o broju pacijenata koji su na liječenju u toj zdravstvenoj ustanovi, dok je u privremenoj bolnici u Medicinskoj školi „Dva heroja“ smješteno oko 70 osoba sa blažom kliničkom slikom. Jedan broj pacijenata sa težom kliničkom slikom zbrinut je u Kliničkom centru u Kragujevcu, a prema nepotvrđenim informacijama nekoliko njih je na respiratorima. The post U Novom Pazaru i Tutinu 86 novih slučajeva infekcije korona virusom appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KORONA SE ŠIRI NOVIM PAZAROM I TUTINOM: Za 2 dana virus potvrđen čak kod 90 osoba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2020

Najveći skok inficiranih u Novom Pazaru zabeležen je u nedelju – i to 52...Zavod za javno zdravlje u Novom Pazaru saopštio je danas da je u nedelju i ponedeljak kod 86 osoba iz ovog grada i Tutina potvrđeno prisustvo korona virusa...Ukupan broj zaraženih u Novom Pazaru sada je 309, dok ih je u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U Peruu najniži dnevni porast broja novozaraženih

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jun.2020

LIMA - Ministarstvo zdravlja Perua saopštilo je da je broj novih slučajeva korona virusa u ponedjeljak bio najniži od početka maja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

U KBC Bežanijska kosa smeštena 107 kovid pacijeta

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jun.2020, 08:43

Kliničko-bolnički centar "Bežanijska kosa", koji je pretvoren u kovid bolnicu, već je primio 107 pacijenata obolelih od kovida-19.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.