U Francuskoj od subote policijski čas od 18.00, pojačane kontrole na granici

Izvor: Danas, 14.Jan.2021, 20:51

U Francuskoj od subote policijski čas od 18.00, pojačane kontrole na granici

U celoj Francuskoj od subote će biti uveden policijski čas od 18.00, saopštila je danas tamošnja vlada i dodala da će biti pooštrene kontrole na granici kako bi se sprečilo širenje nove vrste korona virusa.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Francuskoj od subote policijski čas, pojačane kontrole na granici

Izvor: N1 televizija, 14.Jan.2021

U celoj Francuskoj od subote će biti uveden policijski čas od 18.00, saopštila je tamošnja vlada i dodala da će biti pooštrene kontrole na granici kako bi se sprečilo širenje nove vrste koronavirusa.

Nastavak na N1 televizija...

Policijski čas u Francuskoj od subote PRODUŽEN za dva sata

Izvor: Blic, 15.Jan.2021, 01:26

Francuska će od subote za dva sata produžiti trajanje policijskog časa za celu državu, koji će počinjati od 18.00, umesto od 20.00 časova, na najmanje 15 dana radi bolje borbe protiv širenja korona virusa, izjavio je danas francuski premijer Žan Kasteks.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.