Tri nova slučaja obolelih od korone u Vlasotincu, među njima i trudnica

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2020, 12:06

Tri nova slučaja obolelih od korone u Vlasotincu, među njima i trudnica

Rezultati za dva pacijenta iz Vlasotinca i trudnice sa teritorije ove opštine koja je testirana u Nišu 13.aprila, pozitivni su na virus korona, pa je od početka epidemije u ovoj opštini registrovano ukupno 27 zaraženih.

U Kriznom štabu ističu da su od Ministarstva državne uprave dobili 1.400 maski i 1.400 pari rukavica, koje će biti podeljene Domu zdravlja, policijskoj stanici, javnim preduzećima i volonterima koji pomažu najstarijim sugrađanima ove opštine. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

U Štabu apeluju na građane da nose zaštitne maske i rukavice, drže preporučeno odstojanje i napominju da dezinfekciono sredstvo, natrijumhipohlorid građani mogu natočiti u centru grada na platou ispred Opštine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.