Svet: U Indiji četvrti dan za redom preko 300.000 slučajeva kovida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2022, 11:44

Svet: U Indiji četvrti dan za redom preko 300.000 slučajeva kovida

U poslednja 24 sata Indija je registrovala 333.533 slučaja korona virusa i 525 smrtna ishoda, pokazali su podaci koje je danas objavila vlada te zemlje.

Kako se navodi, u zemlji je četvrti dan zaredom zabeleženo više od 300.000 novih slučajeva korona virusa, prenosi agencija Rojters.

Prema podacima ministarstva zdravlja, od početka pandemije u Indiji je od posledica korona virusa preminulo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 489.409 pacijenata.

Od početka ove godine, u različitim delovima zemlje na snazi su različite mere ograniceenja protiv korona virusa zbog visoko prenosivog omkron soja.

Od vikenda, kako se navodi, Nju Delhi je uveo policijski čas, iako se očekivalo da će lokalna vlada ublažiti određene mere.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.