Izvor: Blic, 29.Avg.2020, 13:53

Stefanović: Razmišljaju samo o svojoj fotelji

Ne bih govorio istinu, kada bih rekao da sam očekivao da će Obradović, Đilas, Jeremić i ostali iz te koalicije i u današnjim reagovanjima reći bilo koju reč, koja bi podrazumevala neki program vezan za ekonomiju, program vezan za pobedu korona virusa ili rešenja koja doprinose raspletu teške situacije, u koju su sami uveli Srbiju u prethodnim godinama u vezi sa Kosovom i Metohijom - rekao je Nebojša Stefanović, člana Predsedništva Srpske napredne stranke.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Srpska Napredna Stranka,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Nema plana, nema programa, nema bilo čega što nude"

Izvor: B92, 29.Avg.2020

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović kaže da i nije očekivao od Obradovića, Đilasa i Jeremića bilo koju reč ili program vezan za pobedu koronavirusa...Isto mišljenje ima i po pitanju Kosova i Metohije..."Boško Obradović je u svom nenadahnutom saopštenju danas saopštio upravo to -...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.