Stanković: Ponovo deficit sa igračima, čeka se Vukanovićev test, ali idemo na pobedu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2020, 17:29

Stanković: Ponovo deficit sa igračima, čeka se Vukanovićev test, ali idemo na pobedu

Nije prijatna situacija, opet smo u deficitu sa igračima, čeka se rezultat testa na korona virus za Aleksu Vukanovića, verovatno ćemo imati još nekog pozitivnog, rekao je danas trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

On je na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Hofenhajma u Ligi Evrope rekao da sigurno ne može da računa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na Aleksandra Kataija, Mirka Ivanića, koji je i u Belgiji igrao povređen, kao ni na Milana Rodića, dok je nastup Marka Gobeljića neizvestan.

"Ne želim da to bude alibi, već ćemo gledati da budemo još jači na terenu. Ne prija kada se iznenada nešto desi, pogotovo pred ovako važnu utakmicu, ali siguran sam da ćemo izvući maksimum. Pokušaćemo to da nadomestimo lepom organizacijom. Ne bih delio ekipu na startere i ostale jer su svi bitni", jasan je Stanković.

Zvezda bi ubedljivom pobedom mogla i na prvo mesto u grupi, ali....

"Ne znam šta da kažem, ja sam realista. Ako treba da dobiješ 3:0, mora da se rizikuje, da se mnogo otvori, svakako idemo na pobedu, iz organizovane igre. Fudbal je čudna igra, nikad ne znaš kako će da se namesti. Bitno je da budemo kompaktni, da pristup 11 momaka i onih sa klupe bude stopostotan, a onda polako, minut po minut", ističe Stanković.

On je dodao da je pitanje u kakvom će sastavu doći i Hofenhajm.

"Igramo protiv dominantne ekipe u našoj grupi, rezultati to govore, možda oni u Bundesligi imaju malo problema, ali to nije merilo za sutra. Videćemo sa kakvim timom će doći, da li će kalkulisati jer je i njima Bundesliga važna", istakao je Stanković.

Utakmica 5. kola L grupe Lige Evrope između Crvene zvezde i Hofenhajma igra se sutra od 18.55 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.