Stanje se pogoršava: Za dan hospitalizovane 24 osobe, jedna preminula

Izvor: SandzakPress.net, 09.Mar.2021, 13:11

Stanje se pogoršava: Za dan hospitalizovane 24 osobe, jedna preminula

Zbog komplikacija izazvanih korona virusom, proteklog dana su na lečenju zadržane 24 osobe, dok je jedan pacijent iz Novog Pazara preminuo. Hospitalizovano je 14 osoba iz Novog Pazara, šest iz Raške, tri iz Sjenice i jedna iz Beograda, a sa lečenja je otpušten 21 pacijent. Od ukupno 137 pacijenata koji se nalaze na lečenju u novopazarakim Covid bolnicama, šest je na respiratorima, a dva na kiseoničkoj potpori. Porastao >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je i broj pregleda u Covid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar, pa je proteklog dana pregledano 179 osoba, od kojih su 93 prva i 86 kontrolnih pregleda. U Domu zdravlja urađene su 104 laboratorijske analize, 86 RTG pluća i 66 brzih antigenskih testova iz brisa nosa, od čega je 30 pozitivnih. indeksonline.rs The post Stanje se pogoršava: Za dan hospitalizovane 24 osobe, jedna preminula appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Polovina testiranih pozitivna

Izvor: Danas, 09.Mar.2021

Prethodni dan je u Novom Pazaru bio rekordan po broju primljenih osoba zaraženih koronavirusom. Hospitalozovano je 24 – 14 iz Novog Pazara,6 iz Raške,3 iz Sjenice i 1 iz Beograda). Na kućno lečenje je otpuštena 21 osoba.

Nastavak na Danas...

Novi Pazar: Rekordan broj pregleda u Covid ambulanti, dva pacijenta preminula

Izvor: SandzakPress.net, 10.Mar.2021, 12:17

Ukupan broj pregleda u Covid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar je 189, od čega su 102 prva i 87 kontrolnih pregleda. Usled posledica izazvanih korona virusom, u novopazarskim Covid bolnicama preminuo je jedan pacijent iz Novog Pazara i jedan iz Tutina. Proteklog dana na lečenju je zadržano 15 osoba,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.