Srbija nastavlja da pomaže region: Još 10.000 vakcina Astrazeneke Crnoj Gori FOTO

Izvor: B92, 30.Apr.2021, 16:59

"Srbija nastavlja da pomaže region": Još 10.000 vakcina Astrazeneke Crnoj Gori FOTO

Vlada Srbije uputila je danas, na inicijativu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Republici Crnoj Gori novu donaciju vakcina protiv koronavirusa.

Avion sa 10.000 vakcina proizvođača Astrazeneka sleteo je na aerodrom u Podgorici danas p opodne, navodi se u saopštenju.

"Republika Srbija ovim je nastavila da pomaže region vakcinama protiv korona virusa. Govoreći o Crnoj Gori, ovo je druga donacija, nakon 4.000 Sputnjik V vakcina, koje je predsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vlade Ana Brnabić uručila premijeru Crne Gore Zdravku Кrivokapiću ranije ove godine u Podgorici. Pored toga, Srbija je do sada u Repubiliku Severnu Makedoniju isporučila 40.000 Sputnjik V vakcina, kao i 8.190 doza vakcina proizvođača Fajer Bionteh, dok je Bosni i Hercegovini isporučila 30.000 Astra Zeneka vakcina. U narednom periodu, Bosni i Hercegovini biće obezbeđen dodatni kontigent doza, potrebnih za revakcinaciju", piše u saopštenju.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić naložio je hitnu isporuku 10.000 doza vakcina Astrazeneke Crnoj Gori, potvrđeno je ranije danas Tanjugu u Vladi Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija DONIRALA JOŠ 10.000 VAKCINA Crnoj Gori

Izvor: Blic, 30.Apr.2021

Vlada Srbije uputila je danas, na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića, Crnoj Gori novu donaciju vakcina protiv korona virusa.

Nastavak na Blic...

U Podgoricu stiglo 10.000 vakcina iz Srbije

Izvor: Radio 021, 30.Apr.2021

Avion sa 10.000 vakcina Astrazeneke, koje je Srbija poslala Crnoj Gori, sleteo je na aerodrom u Podgorici danas posle podne, saopštila je Vlada Srbije, uz napomenu da Srbija tako nastavlja da pomaže regionu sa se izbori sa epidemijom...Iz Vlade podsećaju da je ovo druga donacija Crnoj Gori, nakon...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.