Skoro 3.500 novozaraženih, povećava se broj pacijenata u kovid bolnicama 

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2021, 17:42

Skoro 3.500 novozaraženih, povećava se broj pacijenata u kovid bolnicama 

Na virus korona je testirano je 15.200 građana u poslednja 24 sata, a prema zvaničnim podacima 3.460 je imalo pozitivan rezultat testa. Na jugu je u nekim kovid bolnicama i 10 pacijenata više na lečenju nego juče. Ukupno je 17 osoba preminulo od posledica virusa, a troje je bilo hospitalizovano u Nišu i Kruševcu.

U Kliničkom centru Niš je 10 pacijenata više na lečenju nego što je bilo juče, ukupno 151, a 9 njih na respiratorima.

Dvoje hospitalizovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u ovoj ustanovi je preminulo u poslednja 24 sata.

Isti je broj pacijenata na lečenju u Leskovcu, ukupno 46, dok je manje nego juče hospitalizovanih u Vranju, ukupno 138, a među njima nema dece zaražene koronom.

Skoro 10 pacijenata više, ukupno 93, je na lečenju i u kovid bolnici u Kruševcu, a 6 diše pomoću respiratora i u ovoj bolnici je jedna osoba preminula.

Trenutno je u zdravstvenim ustanovama i privremenim bolnicama u Republici Srbiji ukupno hospitalizovano 3.776 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa, odnosno koji su suspektni na novi korona virus. Na respiratorima je ukupno 152 pacijenta.

U Srbiji je od početka epidemije koronavirusa po zvaničnim podacima preminulo 4.383 ljudi.

Podsetimo, iako je broj novozaraženih iz dana u dan veći, Krizni štab danas nije uveo nove mere, ali je nova sednica na kojoj bi to moglo da se desi zakazana za petak.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.