Skok broja novoobolelih u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2021, 11:40

Skok broja novoobolelih u Jablaničkom okrugu

Od 412 testiranih u Jablaničkom okrugu, 74 je pozitivno na virus korona, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu. U odnosu na jučerašnji dan, u okrugu je potvrđeno 19 slučajeva više, a po broju novozaraženih i dalje prednjači Leskovac sa 40 slučajeva.

Primetniji skok novozaraženih beleže i Vlasotince, gde je u protekla 24 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sata zabeleženo 19 novih slučajeva virusa korone, ali i Bojnik sa 10. Slede Lebane sa 4, Crna Trava sa 1 novim slučajem, dok u Medveđi nije bilo novoobolelih.

Među zaraženima je 27 zaposlenih, 25 nezaposlenih, 20 penzionera, 1 učenik i 1 student - saopštavaju iz Zavoda.

Trenutno se čekaju rezultati testiranja za još 51 osobu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu još 74 novoobolelih od korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2021

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovana su 74 nova slučaja zaraze virusom korona...U pitanju je 40 osoba sa teritorije Leskovca, 19 iz opštine Vlasotince, deset iz opštine Bojnik, četiri iz opštine Lebane i jedna iz opštine Crna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.