U Jablaničkom okrugu još 74 novoobolelih od korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2021, 16:03

U Jablaničkom okrugu još 74 novoobolelih od korone

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovana su 74 nova slučaja zaraze virusom korona.

U pitanju je 40 osoba sa teritorije Leskovca, 19 iz opštine Vlasotince, deset iz opštine Bojnik, četiri iz opštine Lebane i jedna iz opštine Crna Trava.

Trenutno se iz laboratorija čeka 51 rezultat sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u Zavoda za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu još 74 osobe imaju koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2021, 11:17

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga u poslednja 24 sata registrovana su 74 nova slučaja zaraze virusom korona...U pitanju su 39 osoba sa teritorije Leskovca, 13 iz opštine Vlasotince, 11 iz opštine Bojnik, devet iz opštine Lebane i po jedna iz opština...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.