ŠTA OVO MOŽE DA ZNAČI ZA ABA? Klubovi se dogovorili, otkazana VTB liga (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA OVO MOŽE DA ZNAČI ZA ABA? Klubovi se dogovorili, otkazana VTB liga (FOTO)

Stranci dobili dozvolu da napuste timove.

Virus korona je u potpunosti paralizovao sport u čitavom svetu, a posle NBA lige, Evrolige, Evrokupa i ostale lige su morale da prekinu takmičenja, dok su eke donele odluke o otkazivanuu takmičenja. Među takve spada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Litvanije gde je Žalgiris proglašen šapionom, a ostatak utakmica je otkazao i Izrael.

Sada je stigla informacija da je kraj i za VTB ligu, a klubovi su o tome razgovarali putem video konferencije i odlučili da je najbolje da se sezona ne nastavi, dok je dopupteno svim stranim igračima da napuste timove.

#VTB United League decided to cancel the season, foreign players allowed to leave

| Eurohoops https://t.co/3plWJ5g0Di

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) March 26, 2020

Prethodno je ranije ovog meseca Kalev iz Estonije samoinicijativno odlučio da ne nastavlja takmičenja zbog pandemije koroa virusa i straha od širenja zaraze. Ovakva odluka bi mogla da izazove lančanu reakciju širom Starog kontinenta, a grčna nacinalna liga je već tražila od naležnih organa otkazivanje ostatka sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VTB liga otkazala sezonu

Izvor: B92, 26.Mar.2020

VTB, regionalna košarkaška liga, otkazala je sezonu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.