SARADNJA SA SRBIJOM JAČA NEGO IKADA Oglasio se predsednik Evropskog saveta nakon sastanka sa Vučićem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 08:03

"SARADNJA SA SRBIJOM JAČA NEGO IKADA" Oglasio se predsednik Evropskog saveta nakon sastanka sa Vučićem (FOTO)

Šarl Mišel pohvalio saradnju sa Srbijom u borbi protiv korona virusa

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišelom ocenio je sinoć da je saradnja sa Srbijom u borbi protiv korona virusa i oporavku od pandemije jača nego ikada.

I welcomed President of Serbia 🇷🇸@avucic continued commitment to EU integration and reform agenda. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Our cooperation to address #COVID19 and build back better is stronger than ever. pic.twitter.com/LJYb4cWr9G

— Charles Michel (@eucopresident) April 26, 2021

Mišel je nakon radne večere sa Vučićem na Tviteru napisao da pozdravlja kontinuiranu posvećenost predsednika Srbije evropskim integracijama i reformama.

Vučić je sinoć završio dvodnevnu radnu posetu sedišu EU.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Osnovne teme razgovora predsednika Srbije sa najvišim zvaničnicima EU bile su ubrzanje evrointegracije Srbije, infrastrukturni projekti i izgradanja pruge Beograd-Severna Makedonija, kao i nastavak dijaloga sa Prištinom.

Očekuje se da se Alekasandar Vučić ponovo nađe u Briselu 11.maja za kada je planirana nova runda dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mišel nakon sastanka sa Vučićem: Naša borba protiv virusa korona jača nego ikada

Izvor: Blic, 27.Apr.2021

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišelom ocenio je sinoć da je saradnja sa Srbijom u borbi protiv korona virusa i oporavku od pandemije jača nego ikada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.