Ružić: Ocenjivanje isključivo u školama, potrebne tri ocene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2021, 14:03

Ružić: Ocenjivanje isključivo u školama, potrebne tri ocene

Ocenjivanje učenika će biti sprovedeno po Pravilniku koji je utvrđen prošle godine i svaka zaključna ocena mora biti javna i obrazložena, poručio je danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić.

On je u Klubu poslanika, gde se sastao sa ministarkom prosvete, nauke, kulture i sporta Crne Gore Vesnom Bratić, rekao da je omogućeno relaksiranije ocenjivanje zbog epidemije korona virusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i ukazao da su potrebne tri ocene, a ne četiri, da bi se neka ocena zaključila.

Kako je naveo, nastavnici će uzeti u obzir činjenicu da je veliki deo vaspitno-obrazovnih procesa protekao onlajn i podvukao da se ocenjivanje vrši isključivo u školskim ustanovama.

"To je jedini mogući i pravi način usklađen sa zakonom", rekao je Ružić odgovarajući na pitanje novinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ružić: Ocenjivanje isključivo u školama, potrebne tri ocene

Izvor: Radio 021, 13.Maj.2021

Ocenjivanje učenika će biti sprovedeno po Pravilniku koji je utvrđen prošle godine i svaka zaključna ocena mora biti javna i obrazložena.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.