Izvor: Radio 021, 21.Nov.2020, 17:40

Raste broj zaraženih korona virusom u ustanovama socijalne zaštite

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih u Srbiji, kako je saopšteno, korona virusom je inficirano 553 korisnika - juče ih je bilo 485, i 346 zaposlenih - a juče 309.

Kako je saopštilo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, od početka epidemije koronavirusa u Srbiji u tim ustanovama je izlečeno 1.253 korisnika i 505 zaposlenih.

"Korisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni u ustanovama socijalne zaštite, kod kojih postoji ovakva opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji", navedeno je u saopštenju.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

VIRUS U USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE: Raste broj novoobolelih od korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 17:12

Broj zaraženih korisnika je veći za 94, a zaposlenih za 24 u odnosu na jučerašnji dan...U ustanovama socijalne zaštite za smeštaj korisnika i domovima za smeštaj odraslih i starih zaraženo je 627 korisnika i 370 zaposlenih, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.