Radi zdravlja, bezbednosti gostiju i napretka turizma, vakcinisani zaposleni u hotelu Tami

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Apr.2021, 14:13

Radi zdravlja, bezbednosti gostiju i napretka turizma, vakcinisani zaposleni u hotelu "Tami"

Danas je ekipa niškog Doma zdravlja vakcinisala zaposlene i njihove članove porodica u prostorijama hotela "Tami" u Nišu (Tami – trade ogranak hotela Tami Residence i Constantinus Palace). Više od 70 odsto zaposlenih odazvalo se na poziv rukovodstva hotela za imunizaciju protiv virusa korona.

Menadžer hotela Tatjana Mićić, inače sama lekar po struci, ali učestvuje u radu porodične kompanije, kaže da su kao društveno odgovorna firma ponosni, jer su prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << hotel u niškom regionu koji je izvršio imunizaciju svojih zaposlenih, i to u prostorijama hotela.

"Želimo da pošaljemo poruku nade i istaknemo značaj imunizacije, naročito zaposlenih iz oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva, a sve to u cilju da naša grana koja je značajno pogođena pandemijom, što pre stane na noge i krene sa radom. Želimo da povratimo poverenje, osećaj bezbednosti i sigurnosti  naših stalnih i potencijalnih klijenata koji žele da dođu u naš grad i odsednu u hotelu, da uz poštovanje svih mera koje doprinose borbi protiv virusa korona, mogu da očekuju i bezbedan boravak, kao i da na svaki način brinemo, kako o njihovom, tako i o zdravlju nas zaposlenih..

Ovo je bila naša iskrena želja, ali i veoma važna poruka, kojom motivišemo ugostiteljske poslenike koji rade u hotelima i restoranima, kako bi svi zajedno doprineli stabilizaciji ove grane privrede u niškom regionu", izjavila je Tanja sa osmehom punim nade.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.