Predlog je tu, kada se otvara letnja pijaca na Ostrvu?

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2020, 13:17

Predlog je tu, kada se otvara letnja 'pijaca' na Ostrvu?

Sigurno ne tokom jula i avgusta.

Korona pandemija je izmenila dosta toga gledajući sportski svet.

Jedina liga 'petica' koja se igra jeste Bundesliga dok Španija, Engleska i Italija kreću kroz par nedelja. Završetak sezone se očekuje u avgustu, što utiče na otvaranje prelaznog roka.

Engleski mediji pišu kako će čelnicima Premijer lige biti predstavljen plan otvaranja 'pijace'. Rok bi trebao da počne početkom septembra, tačnije trećeg a završetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi nastupio petog oktobra.

Ovo bi bio plan ukoliko bi se sezona završila pre kraja avgusta a nova počela odmah u septembru. Rok bi tako trajao četiri i po nedelje, jasno da će se posle pandemija dosta manje i trošiti.

FIFA bi mogla napraviti presedan i dozvoliti svakoj asocijaciji da određuje svoje datume prelaznog roka, ali to bi bila komplikovana opcija. Jasno da ne postoji još konačno rešenje, agenti igrača će 'zagovarati' za duži prelazni rok, tako da postoji još dosta toga da se odluči kroz razgovore u narednim nedeljama.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.