Petar Benčina u bolnici zbog simptoma korona virusa!

Izvor: Svet plus, 05.Dec.2020, 12:51

Petar Benčina u bolnici zbog simptoma korona virusa!

Petar Benčina u bolnici zbog simptoma korona virusa! On je navodno već nekoliko dana zbog korona virusa u KBC Bežanijska kosa gde se leči od upale pluća.

Glumac Petar Benčina zaražen je korona virusom.

Petar je navodno već nekoliko dana zbog korona virusa u KBC Bežanijska kosa gde se leči od upale pluća.

- Petar je u bolnicu primljen sa srednje teškim simptomima upale pluća. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Neko vreme je bio priključen na kiseonik jer su merenja pokazala da mu je saturacija bila ispod granice normalnog. On je sada u stabilnom stanju, oporavlja se i nije životno ugrožen - kaže izbor blizak glumcu za Informer.

Njegova supruga, takođe glumica, Tamara Dragičević potvrdila je ove navode za pomenut medij i izjavila da se Petar sada oseća stabilno.

Inače, zbog toga što se Petar zarazio korona virusom prekinuto je snimanje filma "Toma", o legendarnom pokojnom pevaču Tomi Zdravkoviću.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.