Izvor: Blic, 23.Sep.2021, 08:52

PORODICA MU JE BILA SVE Nenad Nenadović je iza sebe ostavio suprugu i dve ćerke, žena i jedna naslednica su takođe glumice

Glumac Nenad Nenadović u 57. godini izgubio je bitku sa korona virusom. Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu, koje su takođe umetnice.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TADA NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU Ćerka Nenada Nenadovića pre samo 9 devet dana podelila emotivnu sliku sa ocem

Izvor: Blic, 23.Sep.2021

Nenad Nenadović juče je, u 57. godini, izgubio bitku sa korona virusom. Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu, a Jana je pre samo 9 dana objavila poslednju fotografiju sa ocem.

Nastavak na Blic...

NJU JE VOLEO DO KRAJA: Nenad Nenadović BIO u BRAKU sa KOLEGINICOM, zajedno su imali DVE ĆERKE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021

Porodični život držali su daleko od očiju javnosti....Glumac Nenad Nenadović preminuo je u 58. godini usled posledica zaraze koronavirusom, a iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu, koje su takođe umetnice...Mnogi koji su odrastali devedesetih sećaju se emisija za decu koje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.