NJU JE VOLEO DO KRAJA: Nenad Nenadović BIO u BRAKU sa KOLEGINICOM, zajedno su imali DVE ĆERKE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 11:39

NJU JE VOLEO DO KRAJA: Nenad Nenadović BIO u BRAKU sa KOLEGINICOM, zajedno su imali DVE ĆERKE (FOTO)

Porodični život držali su daleko od očiju javnosti...

Glumac Nenad Nenadović preminuo je u 58. godini usled posledica zaraze koronavirusom, a iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu, koje su takođe umetnice.

Mnogi koji su odrastali devedesetih sećaju se emisija za decu koje je vodio Nenadović, ali se povremeno pojavljivao u ulozi voditelja zajedno sa svojom suprugom Snežanom. Pronašli smo čak i deo emisije u kojoj su ugostili Borisa Bizetića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Glumac Nenad Nenadović je bio uzor na javnoj sceni kada je brak u pitanju. Svi kažu da je imao skladan brak sa koleginicom Snežanom, sa kojom je u braku od 1994. godine. Zajedno su vodili i školu glume.

Snežana je prava dama i lepotica, ali se retko pojavljivala u javnosti. Svoju porodičnu idilu su ljubomorno čuvali samo za sebe. Imaju dve ćerke, Minu i Janu, koja je pošla stopama roditelja. Ona živi u Minhenu, gde gradi uspešnu baletsku karijeru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.