Nenad Nenadović danas je PREMINUO od korone, a za sobom je ostavio DVE ĆERKE i SUPRUGU, sve tri su UMETNICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 10:48

Nenad Nenadović danas je PREMINUO od korone, a za sobom je ostavio DVE ĆERKE i SUPRUGU, sve tri su UMETNICE

Preminuli glumac bio je veoma privržen porodici...

Glumac Nenad Nenadović preminuo je u 58. godini usled posledica zaraze koronavirusom, a iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu, koje su takođe umetnice.

Za portal Srbija Danas.com, oglasila se njegova koleginica Milica Milša, koja je van sebe u suzama rekla da je očajna zbog tragičnih vesti (detalje POGLEDAJTE OVDE).

Preminuli glumac bio je veoma privržen porodici, a sa suprugom i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerkama je delio veliku ljubav prema umetnosti.

Nenadova supruga Snežana Nenadović takođe je glumica, kao i ćerka Mina. Mina i njena sestra Jana još kao devojčice pojavljivale su se u popularnoj emisiji "Fazoni i fore", koja je Nenada proslavila.

A post shared by Jana Nenadović (@jananenadovic)

Mina je nastavila da se bavi glumom, a nedavno je publika imala priliku da je gleda u seriji "Žigosani u reketu".

Jana Nenadović je balerina i već neko vreme živi u Nemačkoj, u Minhenu, gde gradi uspešnu karijeru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.