POLITIKA I KORONA UMEŠALI PRSTE: Belorusiji ODUZETO svetsko prvenstvo u hokeju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 20:42

POLITIKA I KORONA UMEŠALI PRSTE: Belorusiji ODUZETO svetsko prvenstvo u hokeju

Lukašenko je razočaran.

Belorusiji je oduzeta uloga domaćima ovogodišnjeg Svetskog prvenstva u hokeju na ledu iz sigurnosnih razloga, tačnije zbog političkih nemira i pandemijekorona virusa.

Inter je savladao Juventus i došao na prvo mesto u Seriji A, pa Milan večeras (20.45) na gostovanju Kalljariju želi da se ponovo odvoji od najvećeg rivala. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kaljari – Milan.

Tako je predsedniku Belorusije Aleksandru Lukašenku, inače velikom ljubitelju hokeja, onemogućeno da bude domaćin najvećeg međunarodnog događaja planiranog u toj zemlji otkako je prošlog augusta na proglasio pobedu na izborima za koje opozicija tvrdi da su namešteni i pokradeni.

Beloruske opozicione stranke tražile su da se zemlji oduzme pravo da bude domaćin turnira zbog toga što su se nasilno obračunavali sa demonstrantima nakon spornih izbora.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Belorusija neće biti domaćin Svetskog prvenstva u hokeju na ledu

Izvor: Danas, 18.Jan.2021

Međunarodni savez hokeja na ledu (IIHF) objavio je danas da je Belorusiji oduzeta uloga domaćina ovogodišnjeg Svetskog prvenstva.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.