Izvor: RTS, 17.Maj.2021, 07:22

Ove godine bez pešadijskog voda crnogorske vojske u misiji Kfora na Kosovu

Vojska Crne Gore ove godine ipak neće slati pešadijski vod u misiju Kfora na Kosovu zbog "korona krize" i restrikcija u budžetu, saopšteno je Televiziji Vijesti iz Ministarstva odbrane.
Ovom angažmanu, koji je bio planiran, usprotivio se jedan od lidera Demokratskog fronta, Milan Knežević, koji je zapretio da će podneti interpelaciju u crnogorskoj skupštini protiv ministarke odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Olivere Injac i premijera Zdravka Krivokapića.
Iz crnogorskog ministarstva kažu da u misiji na Kosovu i dalje ostaju dva predstavnika – jedan oficir vojske i jedan civil iz Ministarstva, kako bi Crne Gora nastavila da doprinosi kolektivnom sistemu odbrane NATO-a.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.