Crna Gora odustala: Ipak ne šalje

Izvor: B92, 16.Maj.2021, 20:21

Crna Gora odustala: Ipak ne šalje

Vojska Crne Gore ove godine ipak neće slati pešadijski vod u misiju Kfora na Kosovu i Metohiji zbog krize izazvane korona virusom i restrikcija u budžetu.

Kako objašnjava CDM, ovom angažmanu, koji je bio planiran, usprotivio se jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević, koji je zapretio da će podneti interpelaciju u Skupštini protiv ministarke odbrane Olivere Injac i premijera Zdravka Krivokapića.

Iz Ministarstva odbrane rekli su Televiziji Vijesti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da u misiji na Kosovu i Metohiji i dalje ostaju dva crnogorska predstavnika, jedan oficir Vojske i jedan civil iz Ministarstva, kako bi, kako navode, Crne Gora nastavila da doprinosi kolektivnom sistemu odbrane NATO-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ove godine bez pešadijskog voda crnogorske vojske u misiji Kfora na Kosovu

Izvor: RTS, 17.Maj.2021, 07:22

Vojska Crne Gore ove godine ipak neće slati pešadijski vod u misiju Kfora na Kosovu zbog "korona krize" i restrikcija u budžetu, saopšteno je Televiziji Vijesti iz Ministarstva odbrane. . Ovom angažmanu, koji je bio planiran, usprotivio se jedan od lidera Demokratskog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.