OGLASILA SE VLADA CRNE GORE! Evo da li će Srbi moći BEZ PCR TESTA da uđu u zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 17:01

OGLASILA SE VLADA CRNE GORE! Evo da li će Srbi moći BEZ PCR TESTA da uđu u zemlju

Test na korona virus ipak će nam biti potreban pri ulasku u Crnu Goru

Vest koja je objavljena u pojedinim medijima u Srbiji da će njeni građani moći da uđu u Crnu Goru na nekim graničnim prelazima bez PCR testa je netačna, objavila je Vlada Crne Gore.

- Lažna vest objavljena je popodne u više medija u Srbiji o navodnim promenama režima ulaska putnika u Crnu Goru preko pojedinih graničnih prelaza. Nema nikakvih promena epidemioloških mera koje su na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snazi - saopštila je Vlada Crne Gore na svom Twitter nalogu.

#LažnaVijest objavljena je popodne u više medija u Republici Srbiji o navodnim promjenama režima ulaska putnika u Crnu Goru preko pojedinih graničnih prelaza.

Nema nikakvih promjena epidemioloških mjera koje su na snazi.#CoronaInfoCG pic.twitter.com/3CM9QEbFrQ

— Vlada Crne Gore (@VladaCG) August 29, 2020

Odluka zdravstvenih vlasti Crne Gore

Zdravstvene vlasti Crne Gore samo dan uoči izbora donele su odluku o dozvoli ulaska građana iz Srbije bez PCR testa.

Evo šta se krije iza ovakve, za mnoge, neverovatne odluke! Uopšte se ne radi o očajničkom pokušaju za spas sezone, već je u pitanju odluka koja se odnosi samo na određenu grupu građana.

Reč je o pokušaju vladajućeg režima da izborni rezultat popravi "uvozom" lica bošnjačke nacionalnosti, nastanjenih u Raško-polimskoj oblasti, koja poseduju crnogorsko državljanstvo, i koji su već počeli na ovaj način da ulaze u Crnu Goru.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRBI, MORA LI SE U CRNU GORU: Evo kakva je situacija na granici s komšijama na dan izbora

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 14:27

Za srpske državljane koji prelaze crnogorsku granicu potreban je i negativan PCR ili ELISA test ne stariji od 72 sata..Ako je suditi prema informacijama pogranične policije, državljani Srbije uzdržali su se od putovanja u Crnu Goru, u kojoj se danas održavaju parlamentarni izbori...Naime, na graničnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.