SRBI, MORA LI SE U CRNU GORU: Evo kakva je situacija na granici s komšijama na dan izbora

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 14:27

SRBI, MORA LI SE U CRNU GORU: Evo kakva je situacija na granici s komšijama na dan izbora

Za srpske državljane koji prelaze crnogorsku granicu potreban je i negativan PCR ili ELISA test ne stariji od 72 sata

Ako je suditi prema informacijama pogranične policije, državljani Srbije uzdržali su se od putovanja u Crnu Goru, u kojoj se danas održavaju parlamentarni izbori.

Naime, na graničnom prelazu Gostun kod Brodareva, koji važi za jedan od najfrekfentnijih prelaza između Srbije i Crne Gore, trenutno nema saobraćajnih gužvi niti ima veće frekvencije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << građana naše zemlje koji žele da uđu u tu susednu državu.

Na granici se čeka svega nekoliko minuta, koliko je potrebno da pripadnici pogranične policije izvrše potrebne kontrole, slična situacija je i na graničnom prelazu Jabuka.

Za srpske državljane koji prelaze crnogorsku granicu neophodno je da uz važeću ličnu dokumentaciju poseduju i negativan PCR ili ELISA test ne stariji od 72 sata, kao i da 15 poslednjih dana nisu boravili u zemljama čijim građanima je ulazak u Crnu Goru zabranjen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.