Novine: Imunitet nestaje samo tri meseca posle infekcije; Korona mi je uzela majku i ujaka

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 22:44

Novine: "Imunitet nestaje samo tri meseca posle infekcije"; "Korona mi je uzela majku i ujaka"

Dnevne novine u izdanju od utorka, 14. jula pišu o epidemiloškoj situaciji u Srbiji, kao i o tome koje zemlje su zatvorile granice za građane Srbije.

"Politika" na naslovnoj strani donosi tekst o previranjima na političkoj sceni Srbije pod naslovom "Koliko je SPS pouzdan partner SNS-u", kao i tekst "Grčka zatvorena za Srbe do 1. avgusta".

"Večernje novosti" donose rezultate istraživanja u Veneciji "Srpski virus zarazniji od italijanskog".

O novim saznanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << britanskih naučnika o virusu korona "Blic" piše "Imunitet nestaje samo tri meseca posle infekcije".

"Kurir" na naslovnoj strani donosi intervju sa doktorom Miljkom Ristićem pod naslovom "Zdravi i mladi, a umiru za dva dana".

O koordinatoru regionalnog kovid centra u Novom Pazaru Mirsadu Đerleku "Alo" piše "Korona mi je uzela majku i ujaka", dok o saslušanju kosovskog predsednika Hašima Tačija u Hagu piše "Tači iskeširao milione dolara za advokate".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.