Novi smrtni slučaj od korona virusa u Mostaru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Mar.2020, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi smrtni slučaj od korona virusa u Mostaru

Još jedan pacijent preminuo je u izolatoriju Klinike za infektivne bolesti Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) u Mostaru od posljedica zaraze koronavirusom. To je potvrđeno u ponedjeljak, 30. marta, na redovnoj press-konferenciji Štaba civilne zaštite Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) u Mostaru. Riječ je o prvozaraženom pacijentu u Mostaru, koji je 16. marta primljen u bolnicu SKB Mostar, najprije na plućni odjel, da bi se naknadno ispostavilo da je zaražen koronavirusom. U...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Arapović: Međugorje novo žarište korone u Hercegovini

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2020

MOSTAR - Novo žarište korona virusa u Hercegovini je Međugorje, izjavio je danas u Mostaru šef Odeljenja za infektivne bolesti SKB Mostar, Jurica Arapović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.