Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2020, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi slučajevi zaraze korona virusom u RS: Pozitivne tri osobe u regiji Birač

ZVORNIK - Po jedna osoba iz Zvornika, Šekovića i Milića pozitivna je na virus korona, saopštio je komandant zvorničkog Gradskog štaba za vanredne situacije Zoran Stevanović.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U BiH ZARAŽENO 450 OSOBA Još dve osobe pozitivne na koronu virus, u Širokom Brijegu i u Posušju

Izvor: Blic, 01.Apr.2020, 11:58

U Zapadnohercegovačkom kantonu još dve osobe su zaražene korona virusom, od kojih je jedna iz Širokog Brijega, a druga iz Posušja, potvrđeno je za Klix iz Štaba civilne zaštite.

Nastavak na Blic...

Mladi bračni par iz Pala zaražen virusom korona

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2020

PALE - Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Pale Boško Jugović rekao je danas da su na području te lokalne zajednice dva lica pozitivna na virus korona, da su dostavili svoju listu konakata i da su ta lica u kućnom karantinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.