Nastavljena rigorozna kontrola: Prekinuta 3 venčanja, lokali zatvoreni, vlasnici kažnjeni

Izvor: OkRadio.rs, 11.Okt.2020, 12:49

Nastavljena rigorozna kontrola: Prekinuta 3 venčanja, lokali zatvoreni, vlasnici kažnjeni

"Zakon je vrlo jasan, samo ga treba primeniti" Na teritoriji KiM večeras su prekinuta tri venčanja, zatvoreni su neki lokali, a vlasnici lokala sankcionisani zbog kršenja epidemioloških mera protiv korona virusa, piše Telegraf.   Ministar zdravlja u Vladi tzv. Kosova, Armend Zemaj, je u objavi na Fejsbuku napisao da su venčanja prekinuta, jer okupljanja na njima mogu postati izvor zaraze i po njemu je to nedopustivo.   - Preduzete su mere i protiv vlasnika objekata u kojima su održana venčanja, u Ðakovici, Juniku i Slatini, dok je u naselju Arberia u Prištini zatvoren noćni klub i preduzete su mere protiv vlasnika ovog kluba -...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Hoti: Kosovo pooštrava epidemiološke mere

Izvor: Danas, 11.Okt.2020

Premijer Kosova Avdulah Hoti upozorio je danas na mogućnost pooštravanja epidemioloških mera zbog rizika od novog talasa korona virusa, dok se istovremeno kosovski ministar zdravlja Armend Zemaj zahvalio građanima što je Kosovo među prvih sedam zemalja u borbi protiv Kovid -19 u svetu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.