Skafanderi za zdravstvene radnike KBC Kosovska Mitrovica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2020, 11:04

Skafanderi za zdravstvene radnike KBC Kosovska Mitrovica

Sredstvima opštine Kosovska Mitrovica kupljeno je hiljadu specijalnih zaštitnih skafandera za zdravstvene radnike KBC Kosovska Mitrovica koji su ovih dana na prvoj liniji odbrane zdravlja naših građana, saopštio je danas kabinet gradonačelnika Kosovske Mitrovice Gorana Rakića.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Kosovu od korona virusa umrle još dve osobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da su danas na Kosovu umrle dve osobe obolele od koronavirusa, tako da je ukupan broj umrlih od posledica virusa sada tri...Pacijent S. N. 1961.iz Prištine, primljen je na Kliniku za infektivne bolesti 4.aprila sa pratećom bolesti dijabetesa i bio je u nesvesnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.