NEZVANIČNO – Prvi slučaj korona virusa u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 02.Apr.2020, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZVANIČNO – Prvi slučaj korona virusa u Novom Pazaru

Jedna osoba sa prebivalištem u Novom Pazaru, kako nezvanično saznajemo, pozitivna je na covid19 i transportovana je u Kliničko bolnički centar u Kragujevcu. Od 4 uzorka analiziranih na Veterinarskom specijalističkom institutu u Kraljevu, potvrđen je jedan pozitivan test iz Novog Pazara. Pedesetosmogodišnji pacijent je pre dva dana primljen u opštu bolnicu u Novom Pazaru. Kako saznajemo, dobrog je opšteg stanja, ali je zboz bojazni od komplikacija, jer je dijabetičar i ranije lečen >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << od plućnih bolesti, hospitalizovan u KBC Kragujevac. Inače, danas se po protokolu nastavlja uzimanje uzoraka kod svih osoba koje su bile u kontaktu sa zaraženim. Izvor: RTVNP The post NEZVANIČNO – Prvi slučaj korona virusa u Novom Pazaru appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Potvrđen prvi slučaj oboljelog od korona virusa u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 02.Apr.2020

Direktor Zavoda za javno zdravlje dr Šefadil Spahić saopštio je na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije da je potvrđen prvi slučaj oboljelog od virusa covid 19 u Novom Pazaru. U pitanju je pedesetosmogodišnji muškarac koji je jutros transportovan u Kliničko bolnički centar u Kragujevcu....

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.