NEVIĐENO OBOLJEVANJE OD KORONE: Vođa sekte zarazio 5.000 južnokorejskih zgubidana

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2020, 18:37

NEVIĐENO OBOLJEVANJE OD KORONE: Vođa "sekte" zarazio 5.000 južnokorejskih zgubidana

U ovoj zemlji do sada je zaraženo 14.336 osoba, a 300 ih je preminulo

Policija u Južnoj Koreji je uhapsila vođu jedne religiozne sekte zbog zaražavanja korona virusom 5.000 zgubidana... pardon, članova unutar iste, što čini više od trećine ukupnog broja obolelih u ovoj zemlji!

Vođa sekte, koja se zove Isusova crkva Šinčeonđi, je dekica star 88 godina - Li Man Hi. On je uhapšen danas, a vlasti su ga optužile zbog "skrivanja informacija".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ovo je bez sumnje najveći klaster zaraze u Južnoj Koreji (možda i u svetu), a vlasti veruju da je do ovako velikog oboljevanja od kovida-19 došlo jer je Li Man Hi krio informacije o okupljanjima i kontaktima. Naravno, iz sekte je došlo saopštenje da je deda od 88 godina (mada ga oni zovu Li, ali u suštini - to je jedan deda) bio zabrinut zbog zaštite privatnosti članova, ali da nikad nije krio informacije od nadležnih.

Inače, u Južnoj Koreji do sada je zaraženo 14.336 osoba, a 300 ih je preminulo.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.