NE ZNAM NI DA LI ĆE DOĆI KUĆI... Majka Alekse koji je pronađen posle 42 DANA intenzivne potrage još NIJE VIDELA SINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 11:15

"NE ZNAM NI DA LI ĆE DOĆI KUĆI..." Majka Alekse koji je pronađen posle 42 DANA intenzivne potrage još NIJE VIDELA SINA

Aleksa je, nakon razgovora u kruševačkom SUP-u otišao kod bake, budući da je njegova majka pozitivna na korona virus.

I dalje se nismo čuli. Ne znam ni da li će Aleksa danas doći kući... kaže Olivera, majka Alekse Stanković (21) iz Kruševca koji je juče, nakon 42 dana potrage, pronađen u stanu na Vračaru u Beogradu.

Aleksa je, nakon razgovora u kruševačkom SUP-u otišao kod bake, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budući da je njegova majka pozitivna na korona virus.

Olivera je u razgovoru za medije kratko navela da i dalje nema nijednu informaciju koja može da objasni zašto je Aleksa otišao od kuće i šta je radio u Beogradu mesec i po dana dok je ona na sve načine pokušavala da ga nađe...

- Ništa mi još uvek nisu javili, čekam da danas nešto saznam - kazala je tužno ona.

Podsetimo, Aleksa je juče pronađen u Beogradu, zdrav i nepovređen, nakon što je njegova majka 28. decembra prijavila njegov nestanak. On je tada sa sobom poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera, ali i stranih jezika.

Ostavio joj je i poruku na kompjuteru da ide u inostranstvo da radi, da mu ta firma za koju je radio nudi posao, smeštaj vizu, da mu je sve obezbeđeno.

Ovaj mladić je, kako saznaju mediji, iznajmio stan u Beogradu, ali njegova krajnja destancija je trebalo da bude Kanada.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVI DETALJI PRONALASKA ALEKSE: Policija morala da razvaljuje vrata, evo šta je govorio inspektorima

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca koji je 42 dana bio na spisku nestalih osoba u Srbiji nađen je juče oko 18 časova u stanu na Vračaru, a do njega je policija morala da dođe na malo teži način - da razvali vrata...Mladić se nalazio u rodnom gradu i nije se video sa majkom, nakon čega se uputio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.