NOVI DETALJI PRONALASKA ALEKSE: Policija morala da razvaljuje vrata, evo šta je govorio inspektorima

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 13:44

NOVI DETALJI PRONALASKA ALEKSE: Policija morala da razvaljuje vrata, evo šta je govorio inspektorima

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca koji je 42 dana bio na spisku nestalih osoba u Srbiji nađen je juče oko 18 časova u stanu na Vračaru, a do njega je policija morala da dođe na malo teži način - da razvali vrata.

Mladić se nalazio u rodnom gradu i nije se video sa majkom, nakon čega se uputio nazad ka Beogradu, kako je potvrdila njegova majka.

- Najvažnije mi je da je živ i zdrav. Kao punoletni građanin koji nije napravio nijedno krivično delo ima pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ide i radi šta hoće. Ima svoje cljeve i planove koje želi da ostvari, meni je važno da znam da je dobro - kaže Olivera.

Prema informacijama, Stanković je odbijao da otključa vrata stana pravdajući se da je "čvrsto odlučio da ide u Kanadu".

- Aleksa je inspektorima rekao da je dobrovoljno otišao od kuće. Da je majku obavestio o svemu i da je znala šta planira. Zato je uzeo sva svoja dokumenta, diplomu i čekao pravi trenutak da ode u Kanadu - ovako je pričao sa inspektorima Stanković i dodao da ga niko nije terao ni na jedan potez.

Na sebi nije imao povrede, niti je bio pod dejstvom alkohola.

Kako se saznaje, on je nađen u stanu na Vračaru koji je iznamljivao na dan.

Potraga za Aleksom Stankovićem trajala je od 28. decembra prošle godine. Beogradskoj policiji javljali su se građani koji su viđali Aleksu u javnom prevozu što je majci davalo nadu da je živ.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA RAZVALJIVALA VRATA OD STANA - ALEKSA NIJE HTEO KUĆI: Novi šokantini detalji pronalaska momka iz Kruševca

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022

Prema nezvaničnim informacijama, Stanković je odbijao da otključa vrata stana pravdajući se da je "čvrsto odlučio da ide u Kanadu"...Aleksa Stanković (21) iz Kruševca nađen je juče oko 18 časova u stanu na Vračaru posle 43 dana...Policija je do njega morala da dođe na malo teži način,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.