Ministar povodom smrti radnica od korona virusa: Firma je preduzela sve mere

Izvor: Beta, 13.Avg.2020, 12:13

Ministar povodom smrti radnica od korona virusa: Firma je preduzela sve mere

Ministar Srbije za rad, Zoran Djordjević, izjavio je danas da je preduzeće "Manga seating" iz Odžaka, čije su dve radnice umrle od korona virusa, sprovelo sve propisane sanitarne mere.On je kazao da je posetio to preduzeće i da se uverio da je rukovodstvo sprovelo mere: dezinfikovali su prostorije, merili temperaturu zaposlenih, kontrolisali korišćenje zaštitnih maski i poslali deo radnika na odmor, naveo je Djordjević u saopštenju.Ali posle radnog vremena, "koliko i s kim se vidjaju, kao i koliko se pridržavaju svih mera.., niko ne može da zna", dodao je ministar.Uz izraze saučešća porodicama umrlih radnica, Djordjević je naveio da će njegovo ministarstvo i dalje biti na raspolaganju poslodavcima radi pomoći u sprovodjenju sanitarnih mera.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đorđević povodom smrti radnica od korone: Firma je preduzela sve mere

Izvor: Radio 021, 13.Avg.2020

Ministar Srbije za rad Zoran Đorđević izjavio je danas da je preduzeće "Manga seating" iz Odžaka, čije su dve radnice umrle od virusa korona, sprovelo sve propisane sanitarne mere...On je kazao da je posetio to preduzeće i da se uverio da je rukovodstvo sprovelo sve propisane mere te su redovno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.