Đorđević: „Magna seating“ je preduzela sve mere koje su donete u skladu sa Pravilnikom

Izvor: Danas, 13.Avg.2020, 11:17

Đorđević: „Magna seating“ je preduzela sve mere koje su donete u skladu sa Pravilnikom

Povodom informacija da su u preduzeću "Magna seating" iz Odžaka dve radnice preminule od korona virusa, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević istakao je da se prilikom posete ovom preduzeću uverio da je rukovodstvo sprovelo sve mere koje je propisala Vlada Srbije, navodi se u saopštenju Ministarstva.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević: Manga seating je preduzela sve mere

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Avg.2020

Ministar Srbije za rad, Zoran Đorđević izjavio je danas da je preduzeće "Manga seating" iz Odžaka, čije su dve radnice umrle od koronavirusa, sprovelo sve propisane sanitarne mere...On je kazao da je posetio to preduzeće i da se uverio da je rukovodstvo sprovelo sve propisane mere te su redovno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.