Izvor: Radio 021, 13.Avg.2020, 21:33

Đorđević povodom smrti radnica od korone: Firma je preduzela sve mere

Ministar Srbije za rad Zoran Đorđević izjavio je danas da je preduzeće "Manga seating" iz Odžaka, čije su dve radnice umrle od virusa korona, sprovelo sve propisane sanitarne mere.

On je kazao da je posetio to preduzeće i da se uverio da je rukovodstvo sprovelo sve propisane mere te su redovno dezinfikovali prostorije, merili temperaturu zaposlenima, kontrolisali korišćenje zaštitnih maski i poslali deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << radnika na godišnji odmor.

"Saosećam se sa porodicama preminulih. Srbija, ali i ceo svet, bore se sa virusom koji je veoma teško obuzdati. Ipak, mere koje je donosio Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19, doprinele su značajno smanjenju broja zaraženih i preminulih", rekao je ministar.

Kako je istakao, resorno ministarstvo će i u narednom periodu poslodavcima biti na raspolaganju kako bi im pružilo podršku u cilju još veće efikasnosti sprovođenja preventivnih mera.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.